Het weer in Nederland is niet altijd even voorspelbaar….

dus komt het bij erg slecht weer wel eens voor dat een cursus of workshop niet door kan gaan. Denk daarbij aan ernstige regenval of onweer. Bij H.O.C. Both vinden de oefeningen nu eenmaal buiten plaats. En hoewel je jezelf goed kan kleden op vele omstandigheden, staat veiligheid voor mens en dier in een hoog vaandel. Om de voorspellingen te volgen gebruiken we de buienradar als leidraad.

We geven op diverse plaatsen op de site tijdig aan of trainingen wel of niet doorgaan. Check daarom (als je niet alleen voor de koffie komt) bij twijfel altijd even de site voordat je afreist.

Gaat de training door vandaag ?

De gehoorzaamheids- en puppylessen worden gegeven in onze binnenlocatie aan de Industrieweg 8A in Waalwijk. Alle gehoorzaamheids- en puppylessen gaan door. Vanwege de winterstop worden de behendigheidslessen weer hervat vanaf maandag 4 februari 2019.

Cursisten-Plaza

Log hieronder in om de resultaten van de trainingen of de lesagenda te bekijken

Een goed ontbijt..

is voor zowel dier als baasje natuurlijk erg gezond. Wij bevelen aan voldoende energie tot je te nemen voor je aan de trainingen deelneemt. Koffie en diverse frisdranken worden ook door ons verzorgd.