Hoopers: de nieuwste trend uit Amerika....

Hoopers de nieuwe trend uit de usa

Hoopers, overgewaaid uit de USA...
is een supergaaf spel waarbij jouw hond op behendigheid en geheugen moet scoren. 
We zetten een parcours uit met poortjes.
We maken het uiteraard niet gemakkelijk.
Op bepaalde punten in het tracé moet jouw hond beslissingen nemen of het nu links- of rechtsaf was.

Spanning tot het einde....gaat alles goed en heeft hij het nog allemaal kunnen onthouden?

Ook moet hij het parcours geconcentreerd kunnen afleggen. Hij mag zich niet laten afleiden door de baasjes of andere honden. En vanzelfsprekend gaat hij zijn uiterste best doen want als de opdracht geslaagd is wacht hem een smakelijke beloning. Het is een spannend spel want jouw grote vriend moet toch wèl de beste zijn. Het is plezier voor iedereen.Speelse beweeglijkheid door Hoopers

Doordat Hoopers een combinatie is van fysiek en geheugentraining blijft je hond langer in conditie. Gecombineerd met goede voeding is dat een must voor elke hond. Daarnaast is het een goede meting hoe de hond zich ontwikkelt in vergelijking met andere honden.

Hoopers is ook goed voor het baasje...
Je maakt op een ontspannen wijze contact met andere hondenliefhebbers en ziet hoe zij met hun huisdier omgaan. Je leert zo op een hele spontane wijze wat je wèl en wat je niet mag verwachten van jouw hond. Bovendien is het heel erg leuk om te zien hoe jouw hond vordert en zich steeds verbetert. Ook voor de ouders van "het jonge baasje" is het een leerzame bezigheid.WORKSHOP HOOPERS

Wil je graag kennismaken met een nieuwe sport voor honden, ik geef op zaterdag 28 januari een workshop.

Tijd: 14 uur tot 15.30 uur
Plaats: Industrieweg 8A Waalwijk
Inschrijving: Telefonisch of per e-mail
Kosten: 25 euro
Cursisten of oud cursisten van HOC Both krijgen 5 euro korting.
De fysieke belasting is minimaal dus vrijwel alle honden kunnen hier aan deelnemen.

Aanmelden kan telefonisch, per mail of direct bij Corrianne.

Supergoed….!
Heeft jouw maatje alle poortjes op de juiste volgorde gelopen? Dan volgt er natuurlijk een lieve kriebel en een klopje op zijn zachte vachtje. Jouw hond heeft laten zien dat hij de route heeft kunnen onthouden en het hele parcours netjes heeft afgewerkt. Natuurlijk beloon je hem met iets lekkers, dat zou je zelf toch ook verwachten..?
Koekies…
Natuurlijk, een beloning op zijn tijd werkt prima. Informeer bij ons met welk product je jouw hond het beste beloont. Zo hou je jouw grootste vriend alert en gezond.