Individuele (Gedrags-) Begeleiding

Om verschillende redenen kun je kiezen voor individuele begeleiding. De meest voorkomende reden zal zijn bij een gedragsprobleem. De oplossing voor een gedragsprobleem vergt vaak meer aandacht en een specifieke aanpak. Omdat het probleem zo individueel is, kan er in een groepstraining vaak onvoldoende aandacht aan worden besteed. Heb je bijvoorbeeld een hond die erg uitvalt naar andere honden, zul je eerst dit probleem onder controle moeten krijgen voor je met plezier kunt deelnemen aan een

groepstraining. Daarnaast wil je het ongenoegen natuurlijk ook zo snel mogelijk oplossen.
Er hoeft niet altijd een probleem te zijn om aan individuele begeleiding te denken. Andere redenen kunnen zijn dat je geen mogelijkheid hebt om op een vast tijdstip te trainen, of toevallig geen 11 weken de tijd hebt in verband met een komende vakantie met de hond etc.


Aanmelden:
Bij voorkeur telefonisch.


Start:
Direct; de dag en tijdstip is in overleg te bepalen.


Deelname:
Er is geen beperking voor wat betreft ras, probleem of leeftijd van de hond.
Begeleiding kan per les van 30 minuten of een blok van 6 lessen à 30 minuten.

Cursisten-Plaza

Log hieronder in om de resultaten van de trainingen of de lesagenda te bekijken

Professionele..

hulp bij gedragsproblemen. Wij noemen het eerder corrigerend socialiseren. Als de communicatie tussen hond en baas niet goed is verlopen, of de hond een beetje eigenwijs is ( elk ras heeft zijn eigenschappen tenslotte) dan kan dat vaak opgelost worden. Een goede analyse en ervaring in deze is belangrijk. Vaak krijgen we de trein weer op de rails.