Basiscursus gehoorzame huishond 1

Deze cursus is de basis voor de gehoorzaamheid. Honden vanaf 4½ maand kunnen deelnemen. Vanaf deze leeftijd komen de meeste honden in de pubertijd en behoort het vrijblijvende van de puppy-cursus tot het verleden. De hond kan geestelijk meer aan en moet gaan leren dat commandos opgevolgd moeten worden. In de cursus gehoorzame huishond 1 leert de hond onder andere aangelijnd volgen, zitten, liggen en staan op commando en niet het minst belangrijke,… te komen als je hem roept.


Aanmelden:
Bij voorkeur telefonisch.
Als je er zeker van wilt zijn dat je aan de eerstvolgende cursus kunt deelnemen meld je dan minstens 3 weken van tevoren aan.


Start cursus:
Minimaal twee groepen per maand.
Dag en tijdstip is afhankelijk van vrijkomende uren.


Deelname:
Honden met een leeftijd vanaf 4½ maand mogen deelnemen aan deze cursus, mits zij volledig geënt zijn. De cursus bestaat uit 10 lessen van steeds 1 uur.
Een certificaat van deelname krijg je wanneer er tenminste 7 lessen zijn gevolgd.

Cursisten-Plaza

Log hieronder in om de resultaten van de trainingen of de lesagenda te bekijken

De basis..

van gehoorzaamheid is het vertrouwen van je hond zien te winnen. Je gaat leren hoe je huishond jou als zijn vriend gaat zien. Hij weet dat als hij zich goed gedraagt beloond zal worden met een knuffel of iets lekkers. Zo ontstaat een goede band tussen baasje en huisdier. Het geeft rust in jullie relatie en je omgeving. Gehoorzame Huishond 1 is voor iederéén een must.