Cursus Creatief Trainen

Deze voortgezette trainingsvorm is bedoeld voor cursisten die de opleiding gehoorzaamheid 1 & 2 succesvol afgerond hebben, maar toch willen blijven trainen met de hond. In deze gecombineerde cursus worden eerdere oefeningen bijgehouden, uitgebreid en worden verschillende nieuwe oefeningen aangeleerd. Ook wordt een aantal behendigheidstoestellen aangeleerd en in de oefeningen betrokken. Je werkt zo op een speelse wijze aan onderhoud van een goede conditie voor je hond en blijf je zelf ook nog in beweging.


Aanmelden:
Vanwege de grote belangstelling kan aan de cursus creatief trainen alleen deelgenomen worden met een hond die ook de cursus gehoorzame huishond 2 bij H.O.C. Both gevolgd heeft.

Cursisten-Plaza

Log hieronder in om de resultaten van de trainingen of de lesagenda te bekijken

Een dagje uit…

wie wil dat nou niet? Ook jouw hond vindt het fijn om met andere dieren om te gaan. Hij voelt wel degelijk aan door jouw gedrag of hij naar de dierenarts moet of een dagje uit gaat, lekker spelen op de cursus. Met een behoorlijke dosis spel worden de vaardigheden van jouw "maatje" op een hoger niveau gebracht en leert hij omgaan met andere honden. Goed voor lijf en leden noemen wij dat.