Volg een cursus / workshop bij H.O.C. Both

Het opleidingspakket bestaat grofweg uit twee categorie├źn: gehoorzaamheid en sport & spel.
Gedrag staat voorop. Onder deze cursussen vallen de training voor je pup en daarna trainingen in gehoorzaamheid. Karaktervorming in de eerste maanden is belangrijk. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de opvoeding van je hond. Om lang en veel plezier te hebben van je nieuwe huisgenoot moet je hem natuurlijk

ook de kans geven om te leren begrijpen welk gedrag je van hem verlangt. De hond moet daarnaast accepteren dat hij tussen de mensen opgroeit maar ook weten dat jij de baas bent. Hij moet je kunnen vertrouwen en hulp bieden als je daarom vraagt. Het is daarbij ook voor iedereen in de omgeving van de hond fijner als je zonder schreeuwen en straffen met de hond actief kan deelnemen aan allerlei activiteiten buitenshuis. Denk hierbij aan de omgang met vreemden, vooral bij kinderen. Van een hond die goed luistert, dankbaar en te vertrouwen is heb je veel meer plezier. Honden Opleiding Centrum Both biedt daarom specifieke gedrags-cursussen aan:


Een gezonde geest in een gezond lichaam.

behendigheid

De tweede categorie: sport & spel voor een goede conditie..
Als je hond goed luistert en betrouwbaar is wil je natuurlijk ook dat hij een fijn leventje heeft en goed gezond blijft. Naast goede voeding en regelmatige beloning bieden wij je de mogelijkheid om aan allerlei trainingen deel te nemen. Om jouw hond behendig en soepel te houden kan hij bij H.O.C. Both samen met andere honden leren hoe hij een parcours met diverse toestellen moet lopen

en hoe hij op jouw aanwijzingen een aantal opdrachten moet verrichten. Naast dat dit erg goed is voor de conditie van jouw actieve maatje is het ook erg leuk om te zien hoeveel plezier hij beleeft tijdens de trainingen. Je hond ontmoet andere dieren en leert ook van hen. Als hij tijdens de trainingen goed deelneemt is het beter voor zijn spijsvertering en de soepelheid van gewrichten en botten. Bijkomend voordeel voor de baasjes ligt ook op conditioneel vlak; beweging in de buitenlucht is goed en je ontmoet ook andere enthousiaste hondenliefhebbers.
We bieden diverse cursussen aan:


Aanmelden:
Wees er op tijd bij. Vanwege de grote belangstelling kan aan de vervolgcursussen alleen deelgenomen worden als de hond de beginnerscursussen bij Hondenopleidingscentrum Both gevolgd heeft.


Gaat de training door vandaag ?

De puppy- en gehoorzaamheidslessen worden gegeven op onze buitenlocatie aan de Vier Heultjes te Sprang-Capelle. De behendigheidslessen gaan door en worden gegeven op onze buitenlocatie aan de Vier Heultjes te Sprang-Capelle.

Cursisten-Plaza

Log hieronder in om de resultaten van de trainingen of de lesagenda te bekijken

Leer meer ……

over je beste vriend. Naast een actief leventje voor je hond en jezelf kom je tijdens de cursussen in aanraking met andere hondenbezitters. Zo leer je niet alleen veel tijdens de lessen maar kun je ook ervaringen uitwisselen. Er zijn altijd wel dingen die ter sprake komen. Vragen kun je tenslotte aan iedereen kwijt. Je steekt overal wat van op.